Natuurfotografie in Nederland

Over mijzelf

Welkom op de natuurfotosite van Eric Wander

Mijn naam is Eric Wander en ik woon in de provincie Gelderland in Ede, dat gelegen is aan de rand van de Veluwe. De gemeente Ede zelf is ruimschoots voorzien van diverse bossen, uitgestrekte heidevelden en landbouwgebieden die elk seizoen van het jaar weer de moeite van het bezoeken waard zijn.

Op deze site staan de foto's die ik veelal in Ede en de directe omgeving van Ede geschoten heb. Zij zijn het resultaat van vele, vele uren genieten in deze vrije natuur, vaak oog in oog met het wild, groot en klein, waarbij de camera altijd mijn "Cameraatje" is.

Uiteraard is en blijft het fotograferen mijn grote passie en ik probeer daarbij zo nauwkeurig mogelijk alles van de juiste naam te voorzien. Mocht u hierin fouten ontdekken, stel ik het zeer op prijs dat u hier mij van op de hoogte stelt. Dit kan eenvoudig door in het thumbnail overzicht van de foto's, links bovenin betreffende thumbnail een vinkje te plaatsen en vervolgens op de knop "SEND FEEDBACK" te drukken waardoor uw email met betreffende gegevens en uw opmerking automatisch naar mij gezonden wordt

Sinds 2005 heb ik mijn hobby met de digitale spiegelreflexcamera weer opgepakt en sinds 2007 fotografeer ik met een full frame camera. Door de vele uren die ik in de vrije natuur al fotograferend rondstruin, leer ik het wild en mijn camera steeds beter kennen. Dit resulteert o.a. in deze portfolio die ik dan ook graag met anderen deel.

Indien gewenst, wordt d.m.v. het "klikken" op het icoontje van de fotocamera, de aanvullende EXIF-informatie, die bij de betreffende foto hoort, getoond.

Hopelijk beleeft u er als kijker net zoveel veel plezier aan.

Copyright © 2006 - 2018 Natuurfotografie Eric Wander Alle foto's op mijn site zijn beschermd en mogen zonder mijn toestemming niet gebruikt worden.