.

Over....

Auteur

Over........

Op mijn site staan vooral de foto's die ik in Ede en in de directe omgeving van Ede geschoten heb.Zij zijn het resultaat van vele, vele uren genieten in de vrije natuur, vaak oog in oog met het wild, groot en klein, waarbij de camera altijd mijn "Cameraatje" is.


Sinds 2005 heb ik mijn hobby met de digitale spiegelreflexcamera weer opgepakt en sinds 2007 fotografeer ik met een full frame camera. Door de vele uren die ik in de vrije natuur al fotograferend rondstruin, leer ik en het wild en mijn camera steeds beter kennen.


Dit resulteert o.a. in deze portfolio die ik dan ook graag met anderen deel.Uiteraard is en blijft het fotograferen mijn grote passie en ik probeer daarbij zo nauwkeurig mogelijk alles van de juiste naam te voorzien. Mocht u hierin toch fouten ontdekken dan stel ik het zeer op prijs wanneer u hier mij van op de hoogte stelt.


Indien gewenst, wordt d.m.v. het "klikken" op het fotocamera icoontje onder de foto, de Exif data getoond van de betreffende foto!!Hopelijk beleeft u er als kijker ook veel plezier aan.NB:Diverse foto's van mij kunnnen sinds kort bij u aan de muur hangen, via "werkaandemuur.nl" (https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Eric-Wander/58372)


Deze foto's zijn dan in diverse formaten en op diverse materialen als aluminium, acrylglas, canvas (voor binnen / buiten), hout, staal, behang, e.d. geprint te bestellen.De klikbare url vindt u onder tab "Over" bovenaan de home page van mijn site.


Eventuele foto's welke u hier op mijn site treft en (nog) niet zijn opgenomen bij "werkaandemuur" kunt u uiteraard bij mij aangevragen.Ik zorg er dan voor dat deze, wanneer ze aan de kwaliteitseisen van "werkaandemuur" voldoen er bij komen te staan.Voor deze en andere foto wensen kunt u mij altijd emailen; miijn emailadres hiervoor: natuurfotografie@ericwander.nl